Bling

Äntligen träffat vännerna :D
Blå ring & örhängen från Teneriffa, fin färg visst?

Bday child



Bilder från 11e februari. Fyllde år och firade med familjen + mina två kusiner här i Sverige + mycket sushi + tårta med ljus hehe jag glömde önska något för min dumma familj sjöng JA MÅ HAN LEVA istället för hon för de suger på svenska ibland haha fail!

Jag skulle fira med vännerna dagen efter men det gick åt helvete för jag blev sjuk, worst day of my life kändes det som. Ingen kul start på att vara 16 iallafall...

Champion

Chipmunk feat. Chris Brown - Champion ♥♥♥

Kärlek till den här låten och videon! Men en sak jag inte förstår är hur det kan vara Chipmunk feat Chris Brown? Jag tycker att Chris Brown gör mer och dessutom är han kändare så det borde vara Chris Brown feat Chipmunk... jag tror att anledningen är att Chipmunk skrev låten men då borde det ändå vara Chipmunk and Chris Brown!? Aja spela roll, grym låt! :)

P.s. Bara jag som tycker att Chris Brown låter som Kanye West i den här låten när han rappar? :o

Möss och människor

Precis gjort klart SOprovet, sköönt. Nu måste jag läsa den här boken som alla måste läsa. Den handlar om två snubbar som går pratar och klämmer ihjäl möss.

Normal person med normal bok...
OOOMMMGGGG VILKEN SPÄÄNNNANDE BOK VILKKEEEN SNEEL HEEST tycker Rebecka ;).

Angel wings

Ville bara visa mina örhängen jag hade på mig idag. Fick dem från Ellen i julklapp, tack snygging :).
"Dagens facelook" Syns det att jag är brun? (Fast i stark belysning är jag mer åt det orangea hållet...xD)

Imorgon är det SO prov så det är bara att sätta igång och plugga. På torsdag spanska prov och på fredag studiedag :D. Typ första någonsin i min skolas historia?

Hoppas alla har ett trevligt lov just nu! <3

RSS 2.0