Beat it


Innan uppvisningen :)

Vi var sjukt coolast i fredags, ett helt gäng snygga tjejer med svarta kläder och röda läppar. Gissa vilka som fick alla blickar på sig? Fast det visade sig att det inte enns var en tävling, utan mer reklam för sin skola. Tråkigt, för vi hade ju vunnit om det var en tävligt! Haha, nej jag är inte ödmjuk. Men vi äger faktiskt! ;)

Ni får fler bilder från helgen:

hårsprej is the shit. emma och jag.


I senaste numret av OKEJ som Ellen hade, första gången jag ser att det står nått om Tinchy Stryder i en svensk tidning! Stolt fan ;)♥♥♥


I stan, skulle se Avatar men alla platser var redan bokade :( Det blev asiatisk mat istället!

Hugs n Kisses

Look of tomorrow



Imorgon ska vi tävla mot många andra skolor i dans och sång. Först ska Sofia sjunga Man in the mirror och vi andra ska vara kör. Hon sjunger skitbra så det kommer vara good. Sen ska jag och nio till dansa till Beat it, Sofia och Josefin ska sjunga solo och resten ska vara kör. Och alla ska ha svarta kläder, nitar och allt annat som ni ser på bilden över. Våran dans är grym, vi ska vara läskiga och slåss och grejer. Hoppas vi inte råkar faila bara och typ snubbla eller faktiskt råka slå till någon i ansiktet på riktigt, haha. Men vi är så duktiga så det händer nog inte :)
Vi kommer äga skiten ut alla andra!

Photoshop


©by me

Det är kul att fixa folk i photoshop :)

Vad ska ni göra i helgen?

Jag ska iallafall...

♥ Äta sushi

http://periscopedepth.files.wordpress.com/2009/12/sushi1.jpg

Se avatar
http://www.drafthouse.com/parknorth/admin/Images/avatar-movie-poster.jpg

Vinna en dans/sångtävlingen med skolans musikalgrupp!
http://custeoqueclippar.files.wordpress.com/2009/06/83_03_09_beat_it_03.jpg
vi ska dansa till beat it!

...och sova
http://afrikaslilja.files.wordpress.com/2009/08/sova.jpg

Sollentuna C



Snygga blåa servetter, bubbelbadsskum som lukat jordgubb, från lagerhaus ♥

Vi var i Sollentuna Centrum med musikalgruppen för att checka ut scenen vi ska uppträda på och bestäma platser och så. If we are gonna win, it has to be perfekt!

Första gången jag är där efter att de har gjort om, fan vad snyggt det har blivit! En stor scen i mitten, massa palmer, en fontän och jättemånga nya affärer! Dit ska jag gå igen. Jag är ett stort fan av palmer, påminner mig om att vara utomlands. Jag, Emma och Malin blev helt kära i alla söta inredningsprylar på Lagerhaus! Massor av rosa och gulligt. Jag kämmer ha coolaste inredningen ever när jag flyttar hemifrån!

Dance

Vad på showdancen för första gången det här året igår. Riktigt kul, vi ska ha uppvisning nästa onsdag. Och med skolans musikalgrupp ska vi sjunga, dansa och tävla nu på söndag. Jag och några till ska dansa till beat it. Så det blir massa danssteg att komma ihåg och träna.

Låtarna vi gör på showdancen:

Lean Back



Get ur freak on


Och på musikalen:

Beat it


Man in the mirror

fast den dansar vi inte på. :)

Bye bitches ♥


Morgonblogg

Jag vet inte vad jag vill. Jag känner mig som en förvirrad tonåring som typ letar efter svar. Att en dag kommer allting falla på plats och jag kommer förstå livets mening. Kanske inte. Men jag vet verkligen inte vad jag försöker uppkomma just nu, det känns som om jag bara lever varje dag för att överleva den. Jag har inte hittat min passion än, min anledning till att leva, min källa till glädje. Min anledning att leva.

Eller några saker har jag ju som jag älskar. Som jag lever för...

Musik!
Om har jag nån glädje och enegrikälla så är det verkligen musik! Vet inte hur jag skulle leva utan för jag knarkar verkligen musik. Flera timmar varje dag, antagligen. Innan jag ska gå till skolan för att bli på bra humör, alltid när jag går någonstans på mobilen, när jag sitter vid datorn, när jag ritar, när jag gör läxor... Och när jag inte gör det där så kanske jag sitter vid mitt piano eller min gitarr och spelar akord och sjunger.

Konst och Foto
Jag älskar att rita och teckna och så. Och fota. Problemet är att man måste ha inspiration. Och man måste ha något att fota. Gå ut och ta kort på snön så blir det fina bilder, men det kan vilken unge som hellst göra om de har min kamera. Någon jag älskar med att rita är att man har ett vitt papper och en blyertspenna, och av det kan man skapa vad som hellst. Släppa loss sina ideer typ, haha.

Mode
Om det är något som får mig på bra humör så är det att shoppa. Tuvär inte världens bästa intresse, fick jag köpa allt jag ville ha skulle mina föreldrar få sälja sina hus och jobba både dag och natt. :) Desutom har jag redan alldelles för många kläder. En sak jag vill jobba med är modedesigner, bästa jobbet!

Och så självklart älskar jag mina vänner. Och att dansa galet. Och att skriva, även om det är ett faktum att min blogg gått åt helvete senaste året.

Nej nu måste jag gå och förbereda mig inför skolan,
Puss!

Winter



jag vet jag blir aldrig nöjd

men jag stog inte ut med en liten ljusblå barnslig design :) den va söt, men den här är snyggare visst?


edit: bakgrunden dampar :S
edit 2: Fixat!

Gym igår

Jag och Malin va på gym igår, kände mig fett duktig efteråt! Det är verkligen najs och jag känner mig fett duktig för jag orkar aldrig springa lika länge när jag tex joggar. Jag såg några snygga killar *blink blink* eller de hade snygga muskler iallafall. :) Nä men inte så många.

http://fraus.altervista.org/Immagini/american_pie_2.jpg
Vilka såg American Pie 2 igår? :)



Vi ska på konfaträff/gudstjänst imorgon


säger:
katya undra vad prästen skulle säga om vi kom dit och lyssna på musik kalla honom avkomma och somna i bibeln och åt upp allt bröd och drack upp allt vin och började dansa uppe på scenen och spelade på orieln för att vi var fulla 

säger:
hhaha ja spelade och dansade på orieln och du sjöng tinchy stryder

säger:
haha jag tror vi skulle bli utslängda

Jag vill börja gå på gym!


Börja på gym!

Verkar ju skitkul att gå på gym, tycker inte ni? Desutom är det ju grymt bra för konditionen och så! Och förhoppningsvis finns det snygga killar på gymmet, haha. Nej men jag har jättesvårt att tvinga mig själv till att tex jogga och träna, men gym borde väll gå bättre?

http://www.natlifestyle.com/wp-content/uploads/2009/08/gymGirl-300.jpg


Jag vill...: Ny kategori!

Ny kategori: Jag vill...!
Här ska jag skriva allt jag vill göra, vart jag vill åka just nu, vad jag har för drömmar och mål, vad jag vill ha osv... :)

Kul.. eller tråkigt? Vad tycker ni fanz?

Babyblue



Söt ljusblå med rosa detaljer och massa bilder på mig, me likey! ♥

random :P

Första dagen avklarad, kul att träffa alla. Allt är som vanligt förutom att lärarna har satt en bokhylla för våran dörr? Nu har vi bara en dörr längst bak i klassrummet, det är störande! Fattar ni att vi pluggade matte redan första lektionen? Sen var jag med Ellen, vi åt en massa choklad och kom hur vi ska bli kändisar. ;)

Jag dampar på min dötråkiga design. Jag ska göra en ny! Jag blir aldrig nöjd haha?


Sista kvällen

Om mindre än 12 timmar är det skola. Om mindre än tolv timmar sitter jag vid min bänk i klassrummet och lyssnar på min lärare som pratar om hur fantastisk terminen ska bli. Jag kunde ha sovit och drömt om spanjoren på den där kryssningen vi var på under lovet, eller suttit vid bordet och kollat ut på snön, druckit te och funderat på vad jag ska göra resten av dagen, shoppa eller gå och se avatar kanske? Och jag kunde varit uppe många timmar till ikväll och ätit choklad och lyssnat på tinchy stryder. Men nu är det slut med det. För om mindre än 12 timmar börjar skolan. Och det finns inte ett skit jag kan gör åt det. Tyvärr.


samma dag som vi fick jullov.

Draft: Jan. 8, 2010



Magic 8 ball, man frågar något och skakar så kommer det upp ett svar typ *yes* *no* *in due time* *are you kidding* osv... skitkul sak!

Malin var hemma hos mig för några timmar sen och vi gjorde det vanliga... snackade killar, skvallrade och klagade över att skolan börjar snart. Sen gick vi igenom mina kläder och slängde dem i snygg, okej och ful högar. Slutsats: jag har för många kläder. Kan man inte sälja sina gamla kläder och få en massa nya istället?

Besök malins blogg.


And this is what i dreamt about, but in the dream i weren't alone



(rubriken tagen ur tinchy stryders låt catch 22)

The fame monster

Har ni hört Lady Gagas nya låtar? Jag fick ju The Fame Monster i julklapp, jättebra skiva verkligen! Så alla här som älskar Gaga, lyssna på hennes nya!

http://i735.photobucket.com/albums/ww358/Downloadbox/IMG_1/Lady_Gaga-The_Fame_Monster_Deluxe_E.jpg

http://hitmusicacademy.files.wordpress.com/2009/11/the-fame-monster.jpg
På tal om Lady Gaga, kolla peace tatueringen på hennes hand! Cool va?

Kryssningen

Min första kryssning, men absolut inte min sista! Nu vet jag att kryssningar är underbara, men det blir ännu roligare när man blir myndig och kan åka utan föreldrarna. Party all night, ja?

Vi kom iallafall dit, båten var enorm med speglar överallt och vårat rum var litet med ett runt fönster. Sen gick vi för att äta buffé och det var hur mycket mat som hellst, och Nikola trodde att vi hade kommit till himmeln haha. Jag blev gladast över salladsbuffén och efterrätten. Efter middan spelade vi spel i spelhallen och kollade på några som dansade.

Sen öppnade de diskot, bästa på hela kryssningen! Tur för oss att de inte hade någon åldersgräns, för vi var nog yngst där. Mitt sällskap var skittråkiga, fattar ni att jag fick dansa ensam till boom boom pow? Men sen kom det massa folk och det blev galet, dansade med en del killar. Tur att de inte fråga hur gammal jag var bara :)

Snyggaste killen: En typ spanjor med värsta musklerna och tatueringarna! Haha, alla glodde på han.
Snyggaste tjejen: Jag såklart? ;)

Har lite och rätt tråkiga bilder, typ alla är tagna i slutet när jag hade tråkigt och gick runt och fotade.

Från vårat fönster


Hallen


Spel.. (vilka intressanta kommentarer jag har på alla bilder)



Fick en parfym från taxfreeshopen, den luktar jättegott! Escada Ocean Lounge, love! <3

Ska verkligen göras om, snart hoppas jag!

Hemma från kryssningen!

Det var Uberkul på kryssningen!! Synd bara att Alex inte kunde följa med!
Berättar snart, först måste jag bara visa var jag bloggar ifrån:

Lyyyyyyyx va!? Rummet är inte helt klart, men snart. Längtar, det kommer bli skitsnyggt! :)

PS! Hanna och Malin har börjat blogga igen, lääs! Nakenbilder ligger uppe på deras bloggar så besök! :O

Kryssning ikväll!


http://static.devote.se/gallery/big/20080827/f225a9b4227eeeb443a2452b1b426538.jpg
Första gången, ska bli skitkul! Men... vad har man på sig på kryssningar?

Julklappar


Plånbok, Lady Gaga - The fame monster, armband, magic 8 ball, nagelstärkare, 3 örhängen, almenacka, kalender, pennor, body butter


5 tröjor, skinnhandskar, skärp

+ GÖRA OM MITT RUM,
bästa julklappen! Ska äntligen få nya möbler till rummet. Vi har redan köpt en del möbler och resten har vi beställt men de har inte kommit än. Just nu sover jag på en uppfällbar säng, kläder ligger i påsar över hela rummet och en byrå står lite random mitt i rummet. Hm...

Tack jultomten!

New year m. kinatema


Min outfit


Jag gör kinaögon, söt va?


Nikola haha


Coolaste kineserna!


Fler bilder kommer!

Nyår var kul, vi hade lite party hemma hos mig. Musik, snöbollskrig, dansadansadansa, egobilder, fyrverkerier och så var året slut. Och så var det 2010 och man hade inte gjort ett skit under året. Inte druckit vatten, inte rört en dator och inte ens lyssnat på tinchy styrder (omg).

julen är över... dags att längta efter sommar



Jag vill inte ha vinter längre, jag vill gå runt i korta shorts och linnen! Nu ska jag äta sushi, visar bilder från nyår och mina julklappar senare.

We are on day one again

OMG fattar ni att det är 1 jan 2010? Ett nytt år! Och ett nytt år är alltid ett tillfälle att ändra sitt liv och bli en bättre person? Nja, för det kan man alltid göra. Men det är ändå coolt att det är 2010, och det här ska bli ett skitbra år!

Lite nyårslöften:
- Vara ärlig
- Sluta bita på naglarna
- Börja träna
- Inte fuska med att vara vegetarian (inte ens smaka lite äckelkött när någon försöker tvinga i mig)
- Få fler MVG
- Lära mig komma i tid
- Lägga mig tidigare när det är skola nästa dag

Hoppas det här blir bästa året ever! ♥

RSS 2.0